O fată de 19 ani a fost agresată sexual în scara blocului în care locuia

O fată de 19 ani a fost agresată sexual în scara blocului în care locuia, orasul brasov romania viol, politia moldova, violator 30 de ani, 

O tânără de 19 ani a fost agresată sexual în scara unui bloc din Braşov. Suspectul este un bărbat de 30 de ani, din Brăila, scrie presa din România. Fata a fost urmărită de prădătorul sexual până în scara imobilului unde locuieşte şi a fost imobilizată.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi instanţa a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.
 
„În urma ansambului de activități informativ-operative, polițiștii au identificat autorul infracțiunii, iar în data de 30.01.2019, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov și Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Brașov la locuința suspectului de pe raza municipiului Brașov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.
Total
0
Shares
Total
0
Share