O femeie a fost ucisă de fostul iubit în magazinul din Germania în care lucra. Bărbatul s-a sinucis apoi lângă trupul ei, în fața clienților

O femeie de 38 de ani a fost ucisă de fostul iubit chiar în fața clienților din magazinul în care aceasta lucra, scrie Observatornews.ro

Bărbatul a intrat înarmat în supermarket și i-a curmat viața femeii, apoi și-a luat viața tot acolo, lângă trupul ei neînsuflețit. În mod șocant, femeia și-a prevestit soarta și le-a spus apropiaților că o să vină și o s-o omoare.

Victima, identificată doar Aysel I, le-a spus apropiaților în mod șocant că bărbatul o să vină după ea și o s-o omoare.

„O să merg la muncă și nu mă voi întoarce acasă. O să vină și o să mă omoare”, i-ar fi spus femeia fratelui său.

A împușcat-o în cap de față cu clienții, în magazinul în care lucra

Parcă tras la indigo, scenariul macabru a devenit realitate. Femeia aranja marfa pe rafturi cu un motostivuitor, când fostul iubit, un bărbat de 48 de ani, a intrat în magazin. În fața zecilor de clienți și a câtorva copii, bărbatul s-a dus direct spre Aysel și a împușcat-o.

Mai multe gloanțe au lovit-o în cap, ucigând-o pe loc. Apoi, bărbatul a întors arma spre el și s-a sinucis. Poliția a fost alertată și a ajuns imediat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru niciunul dintre cei doi. Celor care au asistat la baia de sânge li s-a oferit consiliere psihologică.

Aysel era bulgăroaică şi locuia în Germania de 13 ani. Fostul ei iubit, Plamen, era tot din Bulgaria. Poliția crede că bărbatul a împușcat-o pentru că era supărat că s-au despărțit. Acesta nu avea antecedente penale.

Cei doi au fost împreună doar cinci luni, iar la un moment dat femeia a decis să pună capăt relației. După despărțire, el ar fi început să o urmărească. Familia și prietenii ei spun că a mers la poliție de mai multe ori pentru a-l denunța. Ea și-a angajat un avocat și chiar se spune că a emis un ordin de restricție asupra lui.

„El a distrus-o. Nu a lăsat-o singură. Ea mi-a spus: „Într-o zi, voi merge la muncă și nu mă voi întoarce acasă. El va veni și mă va ucide”, a declart șocat fratele femeii.

Polițiștii continua ancheta și vor să afle cum a făcut rost bărbatul de armă, mai ales că nu avea un permis pentru aceasta.

Total
0
Shares
Total
0
Share