O femeie de 44 de ani l-a ucis pe bătrânul care a lăsat-o să stea în casa lui din UK, apoi a ieșit să danseze goală în stradă în semn de sărbătoare

Crimă condusă de lăcomie. O femeie de 44 de ani a ucis un fost solat care a lăsat-o să locuiască la el în casă, apoi s-a ras în cap pentru a arăta ca el și pentru a putea retrage de la bancă banii bătrânului. Femeia voia să-și cumpere droguri. În semn de bucurie după crima odioasă, femeia a ieșit să danseze goală, în mijlocul străzii, scrie Observatornews.ro

Sarah Hansford, în vârstă de 44 de ani, l-a înjunghiat brutal pe Barry Spooner, în vârstă de 74 de ani, de peste 30 de ori, în casa lui din Nottingham, după ce s-a împrietenit cu el. Ce a urmat după crimă a fost de-a dreptul șocant. După ce a aruncat trupul neînsuflețit al bărbatului într-o pivniță, femeia a fost surprinsă dansând goală pe stradă, în semn de sărbătoare.

Barry, care era pensionar, o cunoștea pe femeie de 2-3 ani și i-a permis acesteia să stea în casa lui. După ce l-a ucis cu sânge rece, Sarah le-a spus polițiștilor că „merita să moară”.

L-a ucis, apoi a dansat goală în stradă în semn de sărbătoare

„Barry ar fi făcut tot posibilul să ajute pe oricine și voi fi pentru totdeauna bântuit când mă gândesc la ultimele sale momente și la tortura la care a fost supus, știind că nu a putut să se apere. L-a dezumanizat în cel mai josnic mod”, a declarat revoltat și devastat nepotul bărbatului, Darren McMahon.

Lui Barry i s-a făcut milă de femeie în 2020 și i-a permis să stea la apartamentul său din Gladstone Street, Forest Fields, unde bărbatul și-a găsit sfârșitul. În zilele care au urmat, femeia din Coalville, Leicestershire, a mers la bancă de două ori, îmbrăcată în bărbat și cu actele lui de identitate, în încercarea de a retrage banii bărbatului. În următoarele două săptămâni, ea a continuat să locuiască în acel apartament știind că trupul victimei se afla în pivniță.

Femeia a fost condamnată la închisoare pe viață și va dura cel puțin 22 de ani până când aceasta va putea contesta decizia judecătorului.

Total
0
Shares
Total
0
Share