O femeie din Brazilia a adus un bărbat mort la bancă pentru a semna un împrumut

 

Incident șocant în Rio de Janeiro, Brazilia. O femeie a venit cu cadavrul unui pensionar într-o bancă și a încercat să-l pună să semneze un împrumut. Scenele ireale s-au petrecut sub ochii angajaților, care priveau înmărmuriți cum femeia ținea capul trupului neînsuflețit și palid în mâini. Imaginile pot avea impact emoțional, scrie Observatornews.ro

Angajații băncii au început imediat să filmeze momentul șocant, chiar înainte de a suna la o ambulanță. “Unchiule, auzi ce zic? Trebuie să semnezi! Nu pot semna eu pentru tine”, i-a zis femeia bărbatului fără suflare. Apoi i-a pus un stilou între degete și l-a încurajat să semneze o hârtie la sucursala din Bangu, un cartier din vestul metropolei Rio de Janeiro.

Un angajat al băncii, uluit de ceea ce vede, a luat imediat atitudine. “Nu cred că este legal. Nu pare că se simte bine. Este foarte palid”, i-a spus el femeii. Replica a venit imediat: “Așa e el. Dacă nu te simți bine, putem merge la spital. Vrei să mergem la spital iar?”.

Bărbat mort, adus la bancă pentru a semna un împrumut

Apoi a continuat nestingherită planul, în timp ce-i ținea capul inert în mâini. “Semnează aici și nu-mi mai da bătăi de cap”, l-a îndemnat ea, deși știa foarte bine că pensionarul este mort.

Paramedicii sosiți la fața locului au confirmat că bărbatul, Paulo Roberto Braga, în vârstă de 68 de ani, era decedat de câteva ore. Femeia care l-a adus în sucursala bancară, Erika de Souza Vieira Nune, a fost arestată pe loc. Ofițerul de poliție Fabio Luiz a confirmat că Paulo Roberto Braga era deja mort în momentul în care a fost cărat în bancă, pentru “a semna” împrumutul. Femeia ar fi vrut să obțină astfel în jur de 17.000 de reali, echivalentul a circa 3000 de euro. Incidentul s-a petrecut marți, pe 17 aprilie 2024.

Total
0
Shares
Total
0
Share