Social

O femeie din Cricova a fost bătută până la moarte și aruncată într-o mină

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie de 35 de ani din Cricova a fost bătută până la moarte de un prieten cu care au consumat împreună băuturi alcoolice, iar apoi aruncată într-o mină părăsită. Poliția a reținut un tânăr de 27 de ani care s-ar face vinovat de crimă.

Tragedia a avut loc la data de 6 aprilie curent la domiciliul suspectului din orașul Cricova.

Potrivit poliției, femeia a venit în ospeție la tânăr unde acesta locuia și au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, care au fost fatale, ulterior a aruncat-o în mina părăsită.

Forțele de ordine au fost alertate în seara zilei de 6 aprilie despre depistarea cadavrului într-o mină părăsită. În cadrul examinării vizuale, medicul legist a depistat urme de violenţă pe suprafaţa corpului, în deosebi în regiunea capului, înaintând versiunea unui omor intenţionat.

Făptașul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore, fiind cerectat pentru omor intenționat pentru care riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Totodată polițiștii au stabilit că individul anterior a fost judecat pentru tentativă de omor si violență în familie.

Citește și: Epidemia de coronavirus poate conduce la cea mai mare scădere a emisiilor de carbon de la Al Doilea Război Mondial

loading...

Comments are closed.