O femeie riscă 10 ani din închisoare după ce a provocat un accident în Fălești, soldat cu decesul a două persoane

Procuratura raionului Fălești, a încheiat urmărirea penală și a expediat în judecată o cauză penală, în privința unei femei de 36 de ani, învinuită de încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere, care a cauzat decesul a două persoane.

Procurorii i-au înaintat învinuirea pe faptul că, la data 30 octombrie 2022, în jurul orelor 10:25, acuzata, fiind la volanul automobilul de model „Honda CRV”, deplasându-se pe traseul R-17, din direcția s. Pîrlița, r-l Ungheni în direcția or. Fălești a ieșit pe banda cu sens opus, unde s-a tamponat cu automobilul de model „Volkswagen Passat”, condus de un bărbat de 59 de ani, care avea pasageri o femeie de 65 de ani, un bărbat de 39 de ani, o femeie de 36 de ani și o tânără de 19 ani.

În urma impactului, șoferul a decedat la fața locului, iar femeia de 65 de ani a decedat la spital.

Bărbatul de 39 de ani și femeia de 36 de ani s-au ales cu leziuni corporale, care se califică ca vătămări corporale medii cu dereglarea sănătății de lungă durată.

Învinuita pledează nevinovată.

În cazul în care vinovăția acesteia în comiterea infracțiunii va fi demonstrată, aceasta riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen maxim de până la 10 ani, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share