Social

O femeie și-a găsit bărbatul, cu care abia se măritase, în pat cu propria ei mătușă! Ce a urmat pare de necrezut

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie a povestit șocul pe care l-a avut la 6 săptămâni de la nuntă. Soțul ei a înșelat-o în propria casă chiar cu mătușa ei. Evenimentul a avut loc în noiembrie 2010, într-un oraș din Marea Britanie. Lorraine Esslemont stătea în aceeași casă cu nepoata ei cu zece ani mai tânără, care tocmai se măritase cu Kenny, scrie atfel.md.

„Într-o zi mi-am uitat cheile acasă și m-am întors. I-am găsit pe Kenny și pe Lorraine dezbrăcați. Am luat-o razna. Faptul că i-am prins în patul conjugal a înrăutățit și mai tare lucrurile. Lorraine mi-a spus: «N-am putut să ne abținem, ne iubim». Am fost foarte supărată pe Kenny. Lorraine a fost mai degrabă o bună prietenă decât o mătușă pentru mine, fiindcă e doar cu zece ani mai mare ca mine. Chiar i-am cerut un sfat despre relația”, s-a plâns Kim.

Maia mult, soțul ei a înșelat-o și a doua oară! Femeia înșelată a decis să-i mai acorde o șansă soțului și împreună au închiriat un alt apartament, departe de locul „faptei” și de mătușa care-i stricase casa. Dar, nu după mult timp, Kim a realizat că soțul o înșela iar cum mătușa.

„Am încercat să-l sun și n-a vrut să-mi răspundă. N-am înțeles de ce mi-a făcut asta și a doua oară”, a mai dezvăluit Kim Elkins.

loading...

Comments are closed.