O grefieră din România a dat foc la dosare și a încercat să se sinucidă. A fost salvată în ultimul moment de un angajat

Caz plin de mister în România. O grefieră de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dat foc la dosare și intenționa să-și ia rămas bun de viață, fiind salvată în ultimul moment de un angajat al Parchetului. Poliţiştii au deschis dosar penal, scrie Adevărul.ro

„La data de 20 iunie 2024, ora 10:36, Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în sediul unei instituţii publice din municipiul Vaslui, s-ar fi produs un incendiu. O femeie de 44 de ani, din Vaslui, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui”.

Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi în prezent este intubată, ventilată mecanic, în comă, în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a unităţii medicale.

Presa scrie că grefiera ar fi dat foc mai multor dosare în propriul birou, iar apoi ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se de un cuier. În trecut, aceasta ar mai fi avut tentative de a-și pune capăt zilelor.

Un angajat al Parchetului a observat că ieșea fum din încăpere și a găsit-o inconștientă pe femeie. După ce a scos-o din încăpere, a sunat la 112. Până la sosirea pompierilor, colegii grefierei au reușit să limiteze extinderea incendiului cu ajutorul extinctoarelor.

Total
0
Shares
Total
0
Share