O mamă din SUA a fost arestată după ce și-a lăsat copiii de 6 și 8 ani acasă, pentru a merge în croazieră

 

O mamă din Texas a fost arestată după ce și-ar fi abandonat cei doi copii mici pentru a merge într-o croazieră, lăsându-i singuri acasă aproape o săptămână, scrie Observatornews.ro

Lakesha Woods Williams, în vârstă de 29 de ani se confruntă acum cu două acuzații de punere în pericol a copiilor, după ce joia trecută polițiștii i-au găsit singuri pe cei doi copii de 6 şi de 8 ani într-un complex de apartamente din Houston, fără supravegherea unui adult.

Femeia și-a lăsat copiii pentru a merge într-o vacanţă pe 4 aprilie și s-a întors în noaptea de 10 aprilie. A fost arestată a doua zi. Vecinii îngrijorați au sunat la urgenţe după ce s-au îngrijorat de bunăstarea celor doi fraţi, potrivit poliției. Vecinii au văzut-o pe tânără părăsind clădirea cu bagajele pe 4 aprilie și au observat că nu a reușit să vină acasă după câteva zile.

Apartamentul în care au fost găsiţi copiii era vraişte

Poliţia a vizitat apartamentul pe 9 aprilie și i-au găsit pe cei doi copii singuri în apartament, cu gunoi și mâncare aruncată peste tot pe podea și cu un „miros puternic de urină”. Locul era „în dezordine completă”, au declarat poliţiştii. Copiii au spus că mama lor a plecat într-o croazieră și comunica cu ei printr-o cameră din apartament și prin mesaje text cu fiul de 8 ani.

Copiii au fost verificați de paramedici, precum și de Serviciile de Protecție a Copilului. Au fost scoși din apartament și sunt acum în grija mătușii lor. Vecinii le-au spus autorităţilor că „nu este prima dată” când au fost lăsați acasă nesupravegheaţi”. „Încă punem împreună faptele și circumstanțele în care acești copii au fost lăsați singuri timp de câteva zile”, a spus unul dintre agenţi.

Total
0
Shares
Total
0
Share