O mașină a poliției s-a ciocnit cu un ATV, la Edineț. Ambii șoferi au fost testați la alcoolemie

Un ATV, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost lovit de o patrulă a poliției, care se afla în serviciu. S-a întâmplat după ce șoferul ATV-ului nu a dat curs somațiilor oamenilor legii de a se opri, dar a virat brusc, în schimb, pentru a intra în curtea unei gospodării, fără să semnalizeze corespunzător.

Incidentul a avut loc la Edineț, a declarat șefa Secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco, pentru Newsmaker.md

Potrivit sursei citate, cercetările preliminare arată că un angajat al Direcției Patrulare Nord a INSP, aflat în serviciu și conducând automobilul de serviciu, activa conform dislocației pe teritoriul raionului Edineț. În timpul misiunii sale, acesta a somat prin includerea sistemului sonor și luminos un ATV condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani din orașul Edineț, pentru conducere neuniformă.

Cu toate acestea, potrivit Dianei Fetco, șoferul ATV-ului a ignorat cerințele legale ale poliției și a continuat deplasarea. La un moment dat, fără a semnaliza corespunzător, acesta ar fi virat la stânga pentru a intra în curtea unei gospodării, moment în care a fost ciocnit din spate de autospeciala condusă de angajatul Direcției Patrulare Nord.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share