O minoră de 14 ani ar fi fost violată în parcul ”Valea Trandafirilor” de la Botanica. Ce spune Poliția

 

O copilă de 14 ani a fost violată în parcul Valea Trandafirilor din Chișinău. Cazul a avut loc în seara de 19 iulie. Agresorul ar avea 32 de ani. Acesta a fost reținut de poliție.

Potrivit unui cititor Newsmaker.md, totul s-a întâmplat în jurul orei 20:00, pe 19 iulie, în apropierea lacului din parcul ”Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al capitalei. Acesta susține că strigătele fetei au fost auzite de trecători, însă nimeni nu a intervenit. Minora a fost văzută ulterior plângând dezbrăcată pe o bancă, însă atunci când oamenii s-au apropiat, aceasta s-a ascuns în fâșia forestieră.

Contactată de NM, Natalia Stati, ofițerul de presă al poliției capitalei a confirmat existența unei anchete în acest sens. Ea a precizat că a fost reținut un bărbat: „Este înregistrat un astfel de caz, o minoră a fost agresată sexual, individul a fost reținut pentru 72 de ore. Fetei i-a fost dată îndreptare la expertiză. Polițiștii desfășoară acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”.

Total
0
Shares
Total
0
Share