Social

O minoră de 16 ani a dispărut dintr-un centru de plasament. Poliția solicită ajutorul cetățenilor pentru a o găsi

Pinterest LinkedIn Tumblr

O minoră în vârstă de 16 ani, originară din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă, este căutată de poliție.

Inspectoratul de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat la data de 31 august, prin intermediul serviciului unic 112, precum că de la centrul de plasament amplasat pe str. Podgorenilor a dispărut o minoră.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, unde ajunși la fața locului polițiștii au fost întimpinați de către o reprezentantă a centrului de plasament, care a comunicat că în urma vizitei de seară în camerele unde sunt amplasate minorele care beneficiază de serviciile centrului a observat că o minoră lipsește, imediat sesizând poliția.

În acest context polițiștii au dispus mai multe acțiuni pentru stabilirea locului aflării acesteia, fiind orientate toate subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției. Totodată în cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit că minora la data de 1 septembrie a vorbit cu un cunoscut prin intermediul mesajelor  și i-a spus că pleacă din mun. Chișinău, dar nu a dorit să-i comunice unde.

În ziua dispariției minora era îmbrăcată în maiou de culoare neagră, pantaloni scurți  de culoare albastră. Semnalmente: înălțimea 1.50 cm, ochi căprui, culoarea părului negru, vorbitoare de limba română.

Cei care pot oferi informații despre locul aflării minorei, sunt rugați să anunțe Poliția la următoarele numere de telefon: 060039900, 069675654.

loading...

Comments are closed.