O minoră și iubitul său au fost găsiți morți într-un hotel din București

Doi tineri au fost găsiți decedați joi, 27 iunie, într-o cameră de hotel din Sectorul 6 al Capitalei României, de către personalul unității de cazare, scrie Adevărul.ro

Cei doi tineri sunt un băiat în vârstă de 24 de ani și o fată în vârstă de 17 ani. Principala ipoteză a polițiștilor, în acest moment, este că băiatul ar fi ucis-o pe fată după care și-ar fi pus și el capăt zilelor.

Din primele informații, fata ar fi vrut să se despartă de bărbat, dar a fost ademenită la un hotel din București. Tânărul a ucis-o cu cinci lovituri de cuțit în gât și torace. Ulterior, și-a dat seama de gravitatea faptei și s-a sinucis. Cei doi tineri au fost găsiți îmbrățișați, pe patul din camera de hotel.

Poliția Bucureștiului – Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

„La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat. În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător”, a anunțat Poliția din București.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsie.

Total
0
Shares
Total
0
Share