O nouă cursă directă lansată de FLYONE: Chișinău – Bologna – Chișinău

FLYONE anunță operarea cu succes a primului zbor spre/din Bologna în data de 20 iunie. Astfel, compania noastră a ajuns să efectueze curse în 6 dintre cele mai mari și importante orașe din Italia. Pe lângă Bologna, este vorba despre Roma, Veneția, Verona, Parma și Milano. Cei care vor să ajungă în Bologna trebuie să știe că acesta este locul potrivit pentru a explora arhitectura și gastronomia tipic italiană. Este un oraș primitor, cu o atmosferă caldă, iar vizitatorii nu au cum să nu guste faimoasele paste Bolognese.

FLYONE operează zboruri spre Bologna de două ori pe săptămână, iar de la mijlocul iulie de trei ori.

Orarul a fost stabilit după cum urmează:

Marți și vineri

Chișinău (KIV) 12:30 – Bologna (BLQ) 13:50

Bologna (BLQ) 14:50 – Chișinău (KIV) 18:20

Duminică

Chișinău (KIV) 20:10 – Bologna (BLQ) 21:30

Bologna (BLQ) 22:30 – Chișinău (KIV) 01:50

Pentru a rezerva bilete spre această nouă destinație, dar și pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web www.flyone.eu, aplicația mobilă FLYONE, dar și agențiile partenere.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 53 destinații:

35 de curse regulate și charter spre: Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra Luton, Londra Stansted, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Tbilisi, Lyon, Moscova, Milano, Ekaterinburg, Vnukovo, Domodedovo, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Paris, Dubai, Beirut, Teheran, Dusseldorf, Tel Aviv.

Total
0
Shares
Total
0
Share