O prezentatoare din Moldova a fost jefuită! S-a întîmplat într-o clinică privată din Chișinău

O prezentatoare din Moldova a fost jefuită, margareta raducan accent tv, vedete chisinau, hotii de buzunare, politia moldova, 

Jurnalista Margareta Răducan a fost jefuită în timp ce se afla într-o clinică privată din Capitală. Ea a depus o plîngere la poliție menționând că i s-a furat protofelul în care avea bani și carduri bancare, scrie Shok.md. 

„Eram într-o clinică privată şi în momentul când am intrat la medic cineva a deschis geanta mea şi a furat portmoneul. În portmoneu aveam bani şi carduri. Am anunțat poliția şi am blocat imediat cardurile. Din păcate, nu am reuşit să-mi păstrez careva bani de pe card, pentru că escrocii au mers rapid cu cardul la 5 magazine. Acum a fost deschis dosar penal pe acest caz şi tare îmi doresc să găsesc făptaşul. Am mare încredere în organele de poliție şi conlucrez la maxim cu ei”, a povestit Margareta.
 

De asemenea, prezentatoarea TV susţine că au apărut câteva situaţii asupra cărora trebuie de meditat. Clinicile au devenit locuri unde vin escroci să fure şi deja nu este primul caz în oraş. Băncile nu anunță clienții despre faptul că există limite de extragere. Este necesar să ştie oamenii că e bine să pună obligatoriu limita la extragere, pentru că au venit timpurile celor care fură de pe carduri”, a spus ea.

În prezent, Margareta Răducan este producătoare și prezentatoare la Accent TV. De-a lungul carierei jurnalistice ea a lucrat la mai multe posturi de televiziune din Moldova.

margareta raducan euro tv

Total
0
Shares
Total
0
Share