O rețea de supermarketuri din Moldova: Reformele fiscale făcute de guvernarea PDM sunt un sprijin real pentru mediul de afaceri!

O rețea de supermarketuri din Moldova, Reformele fiscale făcute de guvernarea PDM, sunt un sprijin real pentru mediul de afaceri, market nr1, produse alimenntare, guvernul filip, partidul democrat plahotniuc 

Cunoscuta rețea de supermarketuri Nr.1 a postat astăzi un mesaj pe Facebook prin care spune că reformele fiscale făcute de guvernarea Partidului Democrat în ultimii 3 ani sunt un sprijin real pentru mediul de afaceri din Republica Moldova.

“Ne bucurăm să constatăm că reformele fiscale din ultima perioadă sunt un sprijin real pentru ca întreprinderea noastră să continue să se dezvolte. Am putut, astfel, majora salariile angajaților noștri, elibera salariatilor tichete de masa și avem posibilitatea de a crea noi locuri de muncă. Apreciem și susținem măsurile pentru mediul de afaceri luate de actuala guvernare”, se arată în mesajul rețelei de Supermarketuri Nr.1.

supermarket nr1 chisinau, mediu de afaceri moldovaȘi alți agenți economici din Moldova la fel și-au exprimat mulțumirea de reforma fiscală implementată de Guvernul Filip anul trecut.

„Dacă ne referim la domeniu pe care îl reprezentăm noi ca și asociația HORECA, domeniul de alimentație publică îndeosebi, bineînțeles că noi am așteptat foarte mult acea reducere de TVA, care de facto impulsionează agenții economici să se conformeze fiscal, să creeze alte locuri de muncă, să aibă un circuit economic sănătos în cadrul companiei pentru a putea contribui cu taxe și impozite la bugetul de stat. Asta ne-a costat 5 ani”, a spus Aneta Zasavițchi, care reprezintă Asociația Patronală a Restaurantelor din Moldova.

Premierul Pavel Filip a spus că se bucură că acțiunile Guvernului de susținere a mediului de afaceri sunt apreciate de antreprenori și dau rezultate. „Vom continua cu măsuri pro business pentru a asigura defalcări la buget și o creștere economică durabilă”, a promis Filip.

Pavel Filip îi promite o vizită la Guvern, o excursie la vinării pasagerului cu numărul 1000, pdm, partidul democrat, vlad plahotniuc, alexandr lukasenko

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share