O româncă din Spania, arestată după ce și-a hărțuit antrenorul de fitness. L-a pipăit și i-a amenințat soția

O româncă din Spania a ajuns în spatele gratiilor după ce a transformat dragostea în obsesie. Femeia de 41 de ani s-a îndrăgostit de antrenorul ei de fitness, doar că totul s-a transformat într-o pasiune bolnavă, scrie Observatornews.ro

S-a îndrăgostit nebunește de antrenorul ei personal până la punctul de a fi arestată pentru hărțuire și amenințări. Poliția a arestat-o pe femeia de 41 de ani după ce aceasta și-a hărțuit timp de mai mult timp antrenorul de fitness. Femeia l-a pipăit pe acesta și i-a făcut mai multe poze fără acordul lui. Mai mult decât atât, bărbatul spune că era sunat 24 de ore pe zi fără încetare și i-a amenințat soția.

Româncă, arestată după ce și-a hărțuit antrenorul de fitness

Bărbatul a început să se confrunte cu avansuri de la femeie încă de când aceasta i-a devenit clientă la sală. El a făcut foarte clar, încă de la început, faptul că relația dintre ei este strict profesională și că nu vrea o altfel de relație cu femeia. Ignorând însă vorbele antrenorului și orbită de pasiunea pe care o avea pentru el, femeia a început să-i pipăie mușchii și să-i facă poze, când acesta nu era atent. La un moment dat, femeia a început să-l bombardeze cu mesaje și cu apeluri prin care își declara dragostea.

„Dacă ai fi fost cu mine, aș fi coborât luna pentru tine”, i-a spus femeia.

În cele din urmă, și soția antrenorului a devenit ținta româncei, fiind nevoită să depună o plângere de hărțuire. Pe 8 ianuarie femeia a fost arestată iar autoritățile au aflat că a mai fost arestată în trecut pentru incidente similare în care sunt implicați bărbați între 40 și 65 de ani.

Total
0
Shares
Total
0
Share