O româncă este acuzată de înșelăciune și extorsiune în Italia: A locuit gratis timp de un an în apartamentul unei bătrâne și a falsificat documente

 

Un caz de înșelăciune și extorsiune a ieșit la lumină în orașul Pesaro din regiunea Marche, după ce o femeie româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost acuzată că nu a plătit chiria pentru mai mult de un an, provocând pagube unei bătrâne de 87 de ani, proprietara apartamentului, scrie Rotalianul.com

Conflictul a început în septembrie 2020, când proprietara și-a închiriat apartamentul situat pe viale Trento. Chiriașa româncă i-ar fi prezentat atunci documente false prin care dorea să demonstreze vă are un loc de muncă și un venit asigurat.

„Mi-a arătat contractul ei de muncă și un fluturaș de salariu, dar erau falsificate”, a declarat proprietara în timpul procesului, conform Il Resto del Carlino.

Deși inițial locatara a plătit suma de 1.200 de euro pentru chirie în decembrie 2020, situația a devenit tensionată când aceasta a cerut banii înapoi și refuzând să mai plătească chiria.

Mai mult, într-un gest de disperare, proprietara i-a dat chiriașei 750 de euro pentru a-i „debloca contul bancar”, bani pe care nu i-a mai văzut niciodată. În locul acestora, a primit un cec fără acoperire.

Situația a rămas nerezolvată timp de 18 luni, până în martie 2022, când locatara a părăsit apartamentul, lăsând în urmă distrugeri semnificative.

În prezent, avocatul apărării, Marco Notarangelo, a solicitat o expertiză psihiatrică pentru clienta sa, în vârstă de 32 de ani, iar procesul a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Total
0
Shares
Total
0
Share