Alte știri

O tânără a murit în timpul unei operații de mărire a fundului, într-o clinică din Turcia

Pinterest LinkedIn Tumblr
O bfemeie în vârstă de 29 de ani, mamă a doi copii, a murit în timpul unei operații de mărire a posteriorului, procedură efectuată într-un spital din Turcia, scrie publika.md.
Intervenția consta în transferarea grăsimii din alte zone ale corpului în posterior, pentru a-l mări și a-l ridica. Pentru operație, femeia achitase peste 3.300 de euro.
 
Leah Cambridge (Londra) avea 29 de ani și era cosmeticiană în orașul Leeds. Ea a mers până în Izmir, Turcia, pentru a-și mări posteriorul, dar a murit pe masa de operație, din cauza unor complicații. Iubitul tinerei crede că femeia nu era pe deplin conștientă de riscurile unei astfel de intervenții și a scris pe Facebook că operația abia începuse când femeia a murit subit.
 
Operațiile de mărire a posteriorului au devenit foarte populare în ultimii ani, în special în SUA și Brazilia, însă în America Latină zeci de femei și-au pierdut viața din cauza intervențiilor și a materialelor utilizate.Medicii trag un semnal de alarmă și le avertizează pe femeile care își doresc un posterior mai generos să ia în calcul toate riscurile.
loading...

Comments are closed.