O tânără din Briceni, condamnată la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce și-a bătut crunt mama. Victima a declarat că nu s-a întâmplat prima dată

O tânără de 23 de ani din Briceni a fost recunoscută vinovată de violență în familie și condamnată la 4 ani și 6 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar pentru femei.

„Potrivit învinuirii înaintate de către acuzatorii de stat, inculpata, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, urmărind scopul aplicării violenței fizice și psihice față de mama sa, cu care locuia împreună, într-un sat din raionul Briceni, i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite regiuni ale corpului, cauzându-i părții vătămate leziuni corporale”.

Potrivit declarațiilor părții vătămate, fiica ei consuma alcool și o bătea sistematic, iar în ultima seară când a bătut-o, a lovit-o cu o cană în regiunea ochiului drept, motiv din care ochiul a început să îi sângereze.

Femeia a declarat că nu s-a adresat anterior la poliție, căci nu a dorit să îi creeze fiicei sale probleme, precum și din milă față de nepotul ei în vârstă de doar un an de zile.

Inculpata și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii, prin urmare cauza în privința acesteia a fost examinată în procedură simplificată.

Total
0
Shares
Total
0
Share