O tânără din SUA i-a trimis o poză fostului iubit în care își călca bebelușul pe cap, crezând că așa se vor împăca

Caz revoltător în Florida, SUA. O tânără de 18 ani s-a fotografiat în timp ce își călca pe cap bebelușul de doar 10 luni. I-a trimis apoi poza fostului iubit, ca să vadă dacă acest s-ar întoarce la ea, scrie Observatornews.ro

Alicia Brea, în vârstă de 18 ani, din Hollywood, Florida, a fost arestată și acuzată de cruzime împotriva copilului, după ce i-a trimis fostului ei iubit, tatăl copilului, o poză în care îl călca pe cel mic pe cap. Apelul la poliție a fost făcut de o prietenă a tinerei, care a văzut și ea poza șocantă.

Gest șocant făcut de o tânără care voia să-și recâștige fostul iubit

După ce au efectuat o percheziție amănunțită a telefonului ei, ofițerii ar fi găsit poza cu Alicia călcând bebelușul pe cap. Au aflat apoi că tatăl copilului se despărțise recent de ea și că i-ar fi trimis poza pentru a-l face pe acesta să se întoarcă la ea.

“A declarat că este supărată pe tatăl copilului ei și i-a trimis o fotografie cu ea călcând pe capul copilului pentru a vedea dacă tatăl bebelușului se va întoarce la ea”, a spus poliția.

Autoritățile au dezvăluit ulterior că acuzata a susținut că i-a trimis tatălui mai multe poze cu copilul nevătămat, pentru a dovedi că „nu va răni niciodată copilul”. Polițiștii au declarat că nu au văzut „răni vizibile la copil”.

Total
0
Shares
Total
0
Share