O tânără din Ungheni a fost reținută! A dus trei fete sărace în Cipru și le-a exploatat sexual

politia moldova, o tânără din Ungheni a fost reținută, A dus trei fete sărace peste hotare și le-a explotat sexual, trafic de persoane, drepturile omului, cipru

O tânără de 20 de ani din Ungheni riscă de la 7 la 15 ani de pușcărie, pentru că ar fi traficat trei fete sărace din R. Moldova. Procurorii susțin că au finalizat urmărirea penală pe numele ei şi au expediat-o în judecată, tânăra fiind acuzată de trafic de fiinţe umane.

Mai exact, pe parcursul anului 2016, aceasta ar fi recrutat trei fete cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani din familii social-vulnerabile, cărora le-a organizat transportarea în Cipru.  La destinaţie, tinerele au fost adăpostite într-un club de noapte şi impuse să presteze servicii sexuale contra plată diferitor bărbaţi. Timp de câteva luni, victimele au fost impuse să „deservească” pe seară mai mulţi bărbaţi, o parte din banii câştigaţi fiind colectaţi de câţiva cetăţeni turci, care gestionau „afacerea”.

După ce au revenit în ţară, victimele au depus plângeri la organele de drept, iar tânăra care le-a racolat şi le-a organizat traficarea a fost reţinută. Procurorii continuă urmărirea penală în privinţa cetăţenilor turci, care au fost complici la comiterea crimei.

Total
0
Shares
Total
0
Share