Lifestyle

O vedetă din România a pozat aproape GOALĂ! Vezi aici imaginile care au EXPLODAT internetul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiica lui Carmen Harra este, cu adevărat, o bombă sexy! Alexandra Harra are mii de urmăritori pe rețelele de socializare și primește mereu complimente din partea bărbaților.

Tânăra blondină se poate lăuda și cu multe alte aptitudini, nu doar calități fizice. Este consilier certificat, colaborator al unei reviste foarte populare, expertă în relații și chiar și cel mai vândut autor. Mai mult decât atât, Alexandra și mama ei, Carmen Harra, au împreună o carte despre relații și probleme în cuplu. De asemenea, la fel precum mama ei, mai ține și ea ședințe private. Pe Youtube, are un cont unde publică videoclipuri prin care le oferă femeilor sfaturi despre frumusețe și relații, scrie în Click.Totodată, ea și Kim Kardashian se aseamănă destul de mult.

Alexandra Harra este chiar măritat și la casa ei! Mai mult decât atât, și-a dorit mult să devină mamă. Acum ceva timp în urmă, a fost întrebată de cei de la Cancan dacă a fost vreodată tentată să se filmeze în timp ce făcea amor cu partenerul ei.

„A, da… Și chiar am făcut asta înainte, dar este numai pentru noi doi. Niciodată nu aș da așa ceva la altcineva. Dacă fac un filmuleț (n.r. erotic) cu prietenul meu, îl fac cu telefonul meu. Nimeni nu-l are. Dacă vrea cineva să vadă un filmuleț cu mine, ar trebui să-mi fure telefonul. Numai așa ar putea să vadă. Pe telefonul lui nu sunt. Numai pe telefonul meu. El știe că nu îi dau voie să mă filmeze cu telefonul lui, numai eu am voie să filmez cu telefonul meu. Și eu le pastrez bine (…) am dat de belea dacă-mi dispare telefonul vreodată. Dar îl țin lângă mine tot timpul. Oricine care se pricepe la telefoane poate să-l deblocheze și să-l acceseze. Dar, atâta timp cât îmi țin telefonul aproape, nu cred că vor fi probleme”, a recunoscut atunci Alexandra Harra.

sursa: Ciao.ro

Facebook și Instagram se pot închide în UE din cauza normelor europene

loading...

Comments are closed.