O voce din diasporă despre prestația lui Bolocan la iUmor: Nu mai plătiți “lumina” pentru că este foarte slabă şi o să orbiți!

Nu mai plătiți “lumina” pentru că este foarte slabă şi o să orbiți. Moldova, i-Prostie!

Dacă încă nu ştii ce înseamnă cum să fii cu encefalul deşurubat, fără o doagă la cap şi cu probleme grave de psiho-vaginare, înseamnă că trebuie să priveşti urgent performanță mizerabilă a lui Andrei Bolocan de la show-ul român i-UMOR.

Cuplul Albot – Bolocan o să organizeze festivaluri de swingereală pipărată cu fashion şi glamour, pe terenuri cu flori de levănțică şi semințe de bostan, iar voi mai departe o să vă creşteți hemoroizii şofând tiruri prin SUA şi riscând să derapați în şanțurile de gheață din Montana, sau să vă opintiți spinările în depozitele şi pe şantierile de construcție din Marea Britanie, or să ştergeți deşeurile biologice din urma pensionarilor italieni. Şi dacă vreți în continuare să alimentați financiar, pe Patreon, absurditățile delirice a lui Andrei Bolocan, atunci vă zic… Evrika! Moldova, i-PROSTIE!

Eu mi-am amintit de un lucru. Când s-au început dezbaterile publice vis-a-vis de schimbarea sistemului electoral, mai mulți artişti autohtoni s-au pronunțat pozitiv asupra proiectului de a reforma sistemul electoral din țară. Mă refer la Iurie Sadovnic, Anastasia Lazariuc, Mihai Ciobanu, Zinaida Julea – personalități puternic calibrate în industria muzicală autohtonă.

Mai mulți exponenți ai societății civile, în care întră şi psiho-vaginarul Andrei Bolocan, au aruncat săgeți în artiştii menționați mai sus, spunându-ne că ei trebuie să-şi caute de lucru în propria grădină, fără să se implice în jocuri de politică.

Eu doar am o întrebare. Andrei Bolocan ce merite deosebite, extraordinare şi formidabile a realizat pentru țară că şi-a auto-conservat dreptul de a reprezenta “lumina” din țară? Andrei Bolocan poate şi este puternic în ştiințe biologice de penis în penis, vagin în vagin si penis în vagin, dar şi-a pierdut orice drept moral de a exporta ideii de reformare a politicii naționale.

Până la urmă, însă, dreptul aparține fiecărui în parte dacă vrea să arunce banii în vânt şi să finanțeze un proces de exportare a prostiei generale.

(c) Teodor Bucătari

Reamintim că Andrei Bolocan a participat la emisiunea iUmor și a reușit “performanța” de a primi două dislike-uri pentru o prestație de-a dreptul dezastruoasă.

Total
0
Shares
Total
0
Share