Politic

O voce din diaspora despre protestul de azi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr stabilit în Marea Britanie s-a expus foarte critic în privința protestului organizat de către opoziția din Republica Moldova. „Dacă încă nu v-ați potolit dorința să fiți utilizați în calitate de carne electorală, atunci mâine puteți să ieşiți la protestul organizat de Maia Sandu şi Andrei Năstase. Discursul protestului de mâine o să fie unul previzibil. Nu trebuie să fii tanti Vanga sau un Nostradamus pentru a înțelege ce vrea să obțină opoziția extraparlamentară la protestul de mâine: îndobitocirea politică a statului.” a declarat tânărul.

Nu au rămas fără atenție nici comentatorii politici care în permanență iau apărarea lui Andrei Năstase, Maia Sandu sau chiar lui Renato Usatîi, referitor la ei, Teodor Bucătari a spus: Natalia Morari o să urle paranoic că sistemul o filmează cum se vârcoleşte noaptea pe sub plapumă cu Chiril Lucinschi, iar în țară este imposibil să faci afaceri. Dumitru Alaiba o să strige schizofrenic că vrea miliardu’ înapoi, pe când singur a dat asigurări cu vreo 3 ani în urmă că dezastrul de la BEM, Banca Socială şi Unibank este doar un fâs populist, iar statul nu trebuie să-şi facă griji de propriile miliarde. Juriştii de sub fusta Maiei Sandu o să se plângă pe justiția moldovenească şi o să ne aducă pe tava exemple de intimidare a avocaților în chipul Anei Ursachi, care prin anii 90 îi deposeda de apartamente pe pensionarii moldoveni prin scheme de şantaj şi omucidere.

„Radio Europa Liberă, JurnalTV, ProTV şi TV 8 o să denatureze la ştirile de seară statistică protestului până la miliarde de moldoveni ieşiți în stradă.
Pe frontul politic moldovenesc fără noutăți.” a conchis Teodor Bucătari.

loading...

Write A Comment