Oazu Nantoi umilit de locuitorii raionului Sângerei! A pierdut rușinos în fața reprezentantului PDM, Gheorghe Brașovschi!

Gheorghe Brașovschi, Oazu Nantoi, circumscriptia 12, circumscriptia Singerei Floresti, PDM, ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, Partidul Democrat din Moldova, Platforma DA, traseist politic, alegeri parlamentare 2019, 24 februarie 2019, analistul politic Nantoi, expert in problema transnistriana, Brasovschi deputat, primarul Singerei, raionul Singerei, orasul Sângerei

Traseistul politic, Oazu Nantoi, care a candidat la aceste alegeri parlamentare din partea blocului ACUM, a fost umilit de locuitorii circumscripției numărul 12, Sângerei-Florești. După numărarea a 100% din voturile exprimate, democratul Gheorghe Brașovschi a acumulat un scor de 33,77%, în timp ce Nantoi a acumulat puțin peste 20%.

Pierderea rușinoasă a lui Nantoi a fost “prevăzută” de o locuitoare a satului Drăgănești, raionul Sângerei, când la o întâlnire electorală cu reprezentantului blocului ACUM a spus că Brașovschi va fi ales deputat.

”Pe circumscripția din raionul Sângerei va fi ales un deputat. – Gheorghe Brașovschi (vocea unei cetățence).

– Stați, noi suntem șase candidați”, a spus dezorientat Oazu Nantoi.

Democratul Gheorghe Brașovschi a scris pe pagina sa de facebook un mesaj de mulțumire tuturor celor care i-au acordat vot de încredere, declarând că-i va reprezenta pe toți locuitorii circumscripției cu onoare în viitorul Parlament, indiferent de cum au votat.

“Dragi prieteni, stimați alegători din circumscripția nr.12 Sângerei-Florești!
Vă mulțumesc sincer tuturor care ați fost la vot duminică, celor care ați demonstrat prin vot încredere în PDM, în frumoasele noastre proiecte, celor care mi-ați acordat și mie votul de încredere! Indiferent pentru cine ați votat, am să fiu deputatul tuturor cetățenilor din circumscripție. Vă voi reprezenta cu cinste și demnitate în Parlamentul Republicii Moldova. Un mare, mare și din suflet mulțumesc echipei mele care, muncind cu abnegație și devotament, și-a dedicat energia, cunoștințele și timpul campaniei mele electorale și au fost alături de mine zi de zi. Faptele vor avea continuitate! Să fim uniți! Doar împreună putem construi un viitor decent pentru țară și cetățenii ei!”, se spune în mesajul democratului Gheorghe Brașovschi.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share