Octavian Țâcu: În PAS și Platforma DA există TROLLI. Activează inclusiv din Parlament și Guvern

Dumitru Alaiba, pas, Octavian Ticu, Țîcu spune că în PAS și Platforma DA există trolli, trolii din Parlament, deputat spune ca in Guvern exista trolli
 

Deputatul Octavian Țâcu a declarat că PAS și Platforma DA ar avea trolli care au misiunea de a ataca violent oponenții politici.

“Mă adresez trollilor din PAS și Platforma DA să înceteze cu atacurile violente. Pentru că PAS și Platforma DA au trolli, așa e în războiul informațional. În campania electorală s-au plâns că trollii PD-ului activează din Parlament și Guvern, ei bine, eu știu că acum trollii PAS și cei ai Platformei DA acum tot din Parlament și Guvern acționează.”, a declarat Țâcu în cadrul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

Atacurile trolli-lor din PAS și Platforma DA la adresa lui Țâcu vin ca urmare a anunțului deputatului privind părăsirea fracțiunii Platformei DA.

Anterior, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris că deputatul PAS, Dumitru Alaiba, în perioada când activa la Guvern, fiind unul din consilierii ex-Premierului Vlad Filat, administra o pagină de troll numită “Jios Aliansul”.

„Eu cred că voi țineți minte pagina de facebook „Jios Aliansul”, pagina ce era administrată de la etajul 5 al Guvernului de către Alaiba, Gavriliță și alți funcționari. Eu tot am fost în admini la acea pagină și uneori postam tot felul de colaje. Era pagina favorită a lui Vlad Filat, băieții (n.r.: Alaiba, Gavriliță) făceau câte un colaj, apoi mergeau la Vlad Filat să-l aprobe și Filat îi lăuda. La acest subiect foarte mult poate vorbi Andrian Gavriliță, adminul de atunci al paginii lui Vlad Filat.”, a declarat Luchianiuc.

Mai mult decât atât, unul dintre cei mai activi trolli ai Platformei DA, care folosește pe facebook pseudonimul Andrei Petru, a fost deconspirat în mai multe rânduri, cu toate aceste se bucură în continuare de susținerea conducerii Platformei DA. Andrei Petru este un troll care a furat pozele artistului Cristi Nistor din România.

Acest troll și-a permis să-l atace chiar și pe fostul ambasador al SUA în Moldova, James Pettit, numindu-l “curvă”. Mai mult, el a scris și comentarii denigratoare la adresa reprezentanților Uniunii Europene în Republica Moldova. Cel mai revoltător fiind că șeful său, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, i-a mulțumit public pentru toate aceste acțiuni murdare (vedeți video mai jos).

 „Andrei Petru, mulțumesc pentru tot ce faci pe Facebook, nu te cunosc dar ceea ce faci este foarte frumos și de apreciat”, a spus Andrei Năstase într-un live pe facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share