Alte știri

Octavian Țîcu a votat pentru România și blocul NATO

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a votat astăzi pentru un viitor alături de România, transmite Telegraph.md, cu referire la InfoPrut.ro

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

„Am votat pentru ceea ce cred dintotdeauna pentru un viitor alături de România, alături de aliații nord-atlantici, pentru un stat prosper, sigur și bazat pe bunăstare. Este ceea în ce am crezut noi dintotdeauna și ceea pentru ce vom lupta”, a declarat Octavian Țicu.

Candidatul PUN a vorbit și despre altercațiile de la secția de votare din Varnița, acolo unde un grup de localnici s-au luat la bătaie cu cei veniți din stânga Nistrului.

Totodată, candidatul PUN i-a îndemnat pe toți cetățenii Republicii Moldova de acasă sau din diasporă să iasă la vot.

Amintim că astăzi, în Republica Moldova au loc alegeri prezidențiale. În cursa pentru funcția de președinte s-au înregistrat opt concurenți electorali. Este vorba despre Renato Usatîi (Partidul Politic „Partidul Nostru”), Andrei Năstase ( Platforma Demnitate și Adevăr), Tudor Deliu (Partidul Liberal Democrat din R. Moldova), Igor Dodon (candidat independent), Violeta Ivanov (Partidul Politic „Șor”), Maia Sandu (Partidul Acțiune și Solidaritate), Octavian Țîcu (Partidul Unității Naționale) și Dorin Chirtoacă, (Blocul Electoral UNIREA).

FOTO-VIDEO // Igor Dodon și-a exercitat dreptul la vot alături de soția sa. Cum a votat șeful statului

loading...

Comments are closed.