Economic

OFICIAL! Franzeluța anunță majorarea prețurilor la tot sortimentul de pâine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prin prisma cheltuielilor pe care le suportă S.A Franzeluța, întreprinderea a stabilit majorarea prețurilor la tot sortimentul de pâine, cu excepția pâinii sociale. Ajustarea prețurilor este inevitabilă, întrucât costurile de până acum nu ajung la nivelul cheltuielilor de producere, transmite producătorul.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Drept urmare, prețul pâinii a fost recalculat ținând cont de conjunctura de pe piață la achiziționarea tuturor materiilor prime, scumpirea gazelor naturale, carburanți, energie electrică și va fi afișat de la începutul lunii februarie.

Totodată, în legătură cu implementarea noilor tarife la gaze naturale, combustibil și energie electrică, S.A. Franzeluța a decis suplinirea volumului de producție a pâinii sociale în rețeaua de magazine specializate.

Astfel, începând cu 1 februarie, curent, producerea pâinii sociale „Chișinău” va fi majorată cu 54%, fără a modifica prețului final pentru consumatori.

Aceste acțiuni reconfirmă angajamentul întreprinderii de a pune la baza acțiunilor sale atât calculul social, cât și cel economic.

Ultimele ajustări de preț aplicate de „Franzeluța” S.A. la unele din produsele sale de panificație au avut loc în anul 2015.

loading...

Comments are closed.