Oficial! Maia Sandu anunță că va participa doar la televiziunile din Platon Trust Media!

maia sandu jurnal tv, critica maia sandu, maia sandu criticata, maia sandu proteste, proteste chisinau, nicolae pascaru, miscarea voievod, pavel midrigan, vladislav kulminski, alexandru petcov proteste, octavian ticu, stefan gligor, proteste platforma da, critica maia sandu jurnal tv

Maia Sandu și membrii echipei Partidului Acțiune și Solidaritate au anunțat că vor boicota televiziunile care i-ar aparține președintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc. Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook al formațiunii.

În ultima perioadă, Maia Sandu a participat doar la posturile de televiziune TV8 și JurnalTV. La postul de televiziune public, Moldova 1, Maia Sandu a trimis alți membri de partid. Televiziunile TV8 și JurnalTV, fac parte din pachetul de canale denumit de mai mulți experți din Republica Moldova ca fiind din “Platon Trust Media”.

Termenul dat a apărut în mass media moldovenească recent și caracterizează grupul de resurse on-line care îl menajează sau chiar încearcă să promoveze imaginea lui Veaceslav Platon, raiderul numărul 1 în CSI ca a unui “om de afaceri”, victimă unui regim dictatorial.

Total
0
Shares
Total
0
Share