Alte știri

Oleg Brega o contrazice pe Maia Sandu: Încă din vară anunţam că mă interesează circumscripţia 50!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul independent pentru funcția de deputat, Oleg Brega, a contrazis-o pe Maia Sandu, care a declarat la postul de televiziune N4 că ea candidează pe aceeași circumscripție, Europa de Vest, din motiv că ar fi avut o comunicare proastă cu jurnalistul. Brega a scris într-un comentariu că el încă din vara anului 2018 anunța că îl interesează circumscripția 50, unde candidează Maia Sandu, sau 33, unde candidează Năstase.

Mai mult, Brega s-a arătat dezamăgit de comportamentul liderilor binomului PAS cu DA, spunând că ei nu sunt o alternativă mai bună pentru actuala guvernare.

„Amintesc, în vară anunţam că mă interesează circumscripţiile 33 şi 50. Absolut întîmplător, acestea au fost ţintite de liderii #ACUM 🙁
În stilul lui Candu, ambii invocă deficienţele de comunicare… iar Năstase chiar demonizează public candidaţii independenţi!
Halal alternativă guvernării!”, se spune în comentariul lui Oleg Brega.

Ieri într-o conferință de presă, Andrei Năstase a îndemnat oamenii să nu voteze la alegeri pentru candidații independenți. Liderul PPPDA a acuzat toți independenții înscriși în cursa electorală că ar face jocul actualei guvernări, încălcând astfel un drept fundamental al tuturor cetățenilor de a alege și de a fi aleși, drept garantat și de Legea Supremă din stat.

Amintim că decizia unilaterală a Maiei Sandu de a candida pe cea mai comodă circumscripție electorală, Europa de Vest, a stârnit nemulțumirea moldovenilor din diaspora, inclusiv a lui Oleg Brega. Diaspora moldovenească a acuzat-o pe lidera PAS de trădare și că aceasta-i tratează pe moldovenii de peste hotare ca pe niște proști, furându-le acum șansa ca aceștia să aibă propriul reprezentant în Parlamentul de la Chișinău. Diaspora a mai îndemnat-o pe lidera PAS ca aceasta să candideze la Nisporeni cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, dacă tot declară că ea luptă cu actuala guvernare.


loading...

Comments are closed.