Alte știri

Olesea Stamate a fost prezentată electoratului de la Hâncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de deputat în circumscripția uninominală 38, Hâncești, Olesea Stamate, s-a lansat oficial în campania electorală, în cadrul unui eveniment public desfășurat la monumentul lui Mihai Eminescu din municipiul Hâncești, transmite radiochisinau.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

La eveniment au participat mai mulți membri și susținători ai PAS.

Olesea Stamate a declarat că cea mai mare problemă cu care se confruntă Republica Moldova este nedreptatea, iar sloganul său de campanie va fi „Împreună pentru dreptate”. Ea a vorbit despre necesitatea creării unor condiții decente de trai pentru toți locuitorii, pentru eliminarea abuzurilor și corupției.

După evenimentul de lansare, participanții au organizat un marș pe străzile din Hâncești. Aceștia au enunțat mesaje de susținere a Olesei Stamate precum „Pentru dreptate votează Stamate”, „Oameni onești pentru Hâncești” și au discutat cu locuitorii orașului.

Amintim că șapte candidați s-au înscris în cursa electorală pentru circumscripția 38, Hâncești, pentru scrutinul care se va desfășura la 15 martie.

loading...

Comments are closed.