Alte știri

Olesea Stamate ar putea să se retragă din cursa electorală din Hâncești. Ce spune Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr Andrei Năstase insistă pe ideea ca toate partidele proeuropene să-l sprijine pe Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi care vor avea loc pe 15 martie în circumscripția nr.38 Hâncești.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit politicianului, Partidul Acțiune și Solidaritate ar vrea să realizeze un sondaj în circumscripție pentru a stabili pe cine ar susține mai mult alegătorii: pe Olesea Stamate sau pe Grigore Cobzac și, eventual, să o retragă din cursă pe Stamate în favoarea lui Cobzac.

„PAS a propus un sondaj ca să fie clar ce candidat ar fi sprijinit de alegători. Nu știu când vor să-l realizeze. Astăzi mi s-a propus”, a declarat Năstase la emisiunea „Politica” de la TV8.

„Nu avem voie să ne jucăm cu acest scrutin. Matematic nu are o miză foarte importantă, dar ca mesaj, credeți-mă…Nu întâmplător Igor Dodon face campanie pentru candidatul lor. Ei vor să câștige. Am propus tuturor ca Hânceștiul să fie o repetiție pentru prezidențiale”, a adăugat Andrei Năstase, care speră ca, până sâmbătă, când expiră termenul în care se mai pot retrage candidații din cursa electorală, PAS să ia o decizie în favoarea lui Grigore Cobzac.

Andrei Năstase afirmă că a auzit că lui Cobzac i s-a propus recent să se retragă din cursă, dar a evitat să spună din partea cui a venit oferta: „Este indicat ca dl Cobzac, dacă vrea să facă public, să spună asta”.

„Dl Cobzac trebuie ales pentru faptele lui, pentru felul în care s-a comportat anterior…A luat pumni grei de la regimul lui Plahotniuc, a fost președintele comisiei cu anabolizantele, chiar a fost amenințat cu moartea. Am fost în teritoriu și am văzut sprijinul pentru acest candidat”, a argumentat Andrei Năastase decizia PPDA-ului de a-l susține pe candidatul independent Grigore Cobzac la alegerile parlamentare noi de la Hâncești.

Citește și: VIDEO // Ion Ceban vrea să cumpere 100 de autobuze noi pentru transportul public

loading...

Comments are closed.