Olga Bondarciuc, notarul implicat în schemele lui Platon, figurează în raportul Kroll 2!

olga bondarciuc, notar bondarciuc, platon si bondarciuc, bondarciuc plahotniuc, notar plahotniuc, nicolai curtoglo, platon privatizare hotel national, platon contrabanda, raport kroll 2, furtul miliardului, cine a furat miliardul, plahotniuc miliard

Astăzi, vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari, a ținut o conferință de presă, în care a spus când va fi publicat raportul Kroll-2. În cadrul aceleiași conferințe, deputatul a spus că notarul Olga Bondarciuc, este implicată în raport, doar că, Slusari a spus că ea e omul lui Plahotniuc, în ciuda faptului că o leagă multe lucruri cu Veaceslav Platon, mai ales soțul ei, Nicolai Curtoglo.

Notarul Olga Bondarciuc, a fost implicată și în primul raport Kroll. Într-o investigație a celor de la Zeppelin.md, Bondarciuc, alături de soțul său, Nicolai Curtoglo, dar și Veaceslav Platon împreună cu soția sa Yeguenia Tulcevska, se spune că firma Valemont Properties Ltd, implicată în spălătoria rusească, denumită Laundromat, a oferit un voucher turistic celor patru personaje menționate mai sus, în valoare de 227.521 mii de lei. Poze de la acel voiaj au fost publicate la fel în investigația celor de la Zeppelin.

În cadrul unei alte investigații, publicate de jurnalistul Dorin Galben, pe timpul.md, Veaceslav Platon, prin intermediul lui Nicolai Curtoglo, soțul notarului, Olga Bondarciuc, a reușit să privatizeze Hotelul Național.

Același Curtoglo, a fost omul care dirija schemele de contrabandă cu carne și pește, a căror beneficiar era la fel Veaceslav Platon, care controla un întreg holding de întreprinderi specializate în importul ilegal de carne și pește, “Combinatul de Carne din Ungheni”, o cotă de 1/3 din “Carne-Sud” SRL din Taraclia, dar și “Neghina Com” SRL și ”Stealz” SRL.

Ne întrebăm, oare vicepreședintele Platformei DA, a văzut materialele jurnalistice și pozele lui Veaceslav Platon alături de familia Curtoglo-Bondarciuc? După aceste dovezi, o să continue să spună că notarul Olga Bondarciuc este omul de încredere a lui Vlad Plahotniuc?

Total
0
Shares
Total
0
Share