„Omor comis cu deosebită cruzime”, este fapta pentru care astăzi a fost pornită urmărirea penală, urmare a crimei din sectorul Rîșcani

Procuratura Generală informează că, la 10 iulie 2024, în prima jumătate a zilei, în proximitatea unei terase din sectorul Rîșcani al municipiului Chișinău, o persoană neidentificată, cu fața acoperită, deplasându-se cu o trotinetă electrică, cu un pistol de model nestabilit, a efectuat 4 împușcături în spate și 3 împușcături în capul unui bărbat de 41 de ani, cetățean turc, care a decedat imediat.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Rîșcani al Direcției de Poliție a mun. Chişinău, care a efectuat cercetarea la fața locului, corpul neînsuflețit fiind transportat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.
Procuratura va veni cu date suplimentare despre personalitatea victimei.

La 10 iulie 2024, pe caz, de către organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Rîșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost pornită urmărirea penală conform elementelor infracțiunii de omor comis cu deosebită cruzime (art. 145 alin. (2) lit. j) Cod penal).
Momentan, se întreprind măsuri pentru identificarea şi reținerea făptuitorului.

Total
0
Shares
Total
0
Share