ONG-urile ce se hrănesc din miliard aplică din nou dublele standarde! Plângău și Munteanu – DA, Sîrbu – BA

amnesty moldova, ong-uri moldova, protejarea drepturilor omului, sergiu sirbu batut, valeriu munteanu agresat, dinu plingau batut, pavel grigorciuc, furtul miliardului

În Moldova deja de mult timp nu mai avem ONG-uri independente, ele fiind priponite încă de câtre Filat și Platon la treuca BEM, iar ACUM slujesc fidel celor din PAScuDA.

Un astfel de ONG este și Amnesty International Moldova, care se declară a fi o asociație de benificiu public, internațională, non – statală și apolitică. Imparțialitatea acestei asociației se termină în momentul în care ne uităm în lista echipei, unde o putem găsi pe nimeni alta decât Violeta Terguță, soția propagandistului și purtătorului de rahat a celor de la PLDM, iar mai recent candidat din partea blocului ACUM, Ion Terguță.

La finele lunii ianuarie 2019, a avut loc un show ieftin în care protagonistul principal a fost Dinu Plângău, care după spusele lui a fost bătut de fiul președintelui organizației teritoriale Edineț a Partidului Democrat, doar că în urma expertizei medico-legală n-au fost depistate semne de lovire. Însă ONG-urile BEM, n-au ezitat să condamne ”acțiunele agresive” în cazul falsului atac asupra lui Dinu Plângău. Iar mai apoi a avut loc și cazul care l-a avut drept protagonist pe transfugul liberal Valeriu Munteanu, luat pe sus de niște doamne din Orhei.
Screenshot_5

Dar în cazul lui Sergiu Sârbu au luat apă-n gură. Nici un rând scris de acest ONG unde ar condamna atacul asupra deputatului democrat și asta chiar dacă în cazul lui Sergiu Sârbu în comparație cu cel a lui Dinu Plângău sunt dovezi atât medico-legală cât și declarațiile atacatorului care a recunoscut că l-a lovit pe deputatul democrat.

Curvărismul ONG-urilor moldave devine deja o normalitate în Moldova, nu degeaba e una din cele mai vechi profesii din lume.

Total
0
Shares
Total
0
Share