Alte știri

Operaţiunea „Neymar la Real Madrid” a început

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zvonurile privind plecarea lui Neymar de la PSG se înteţesc, iar varianta Real Madrid pare din ce în ce mai veridică. Ziarul francez Libertation anunţă că tatăl jucătorului a avut o întâlnire cu agentul Pini Zahavi, pe care l-a rugat să instrumenteze mutarea lui Neymar la Madrid. În urmă cu puţin timp, Marca a spus de asemenea că brazilianul îşi doreşte să joace alături de Cristiano Ronaldo.

„Tatăl lui Neymar i-a cerut impresarului Pini Zahavi să faciliteze transferul fiului său la cel mai mare club al Europei”, a spus o persoană apropiată familiei lui Neymar, care a dorit să rămână anonimă, pentru sursa citată.

S-ar părea că întâlnirea din Neymar Sr. şi Pini Zahavi a avut loc pe 24 aprilie. Zvonurile privind venirea lui Neymar la Real Madrid s-au înmulţit în ultima perioadă, mai ales după ce PSG a fost eliminată prematur din Liga Campionilor, chiar de echipa „blanco”. Dacă PSG şi-a permis să-i achite clauza şi să-l transfere de la Barcelona, în schimbul a 222 de milioane de euro, şeicii care conduc clubul francez nu i-au fixat lui Neymar o astfel de clauză în contract. Marca notează faptul că Ronaldo şi-a dat deja acordul cu privire la acest transfer, fiind încântat de calităţile lui Neymar

Adus în vara trecută pentru 222 de milioane de euro, Neymar s-a impus imediat la PSG, reuşind să marcheze 28 de goluri în cele 30 de meciuri în care a evoluat. Accidentat înaintea returului cu Real Madrid din Liga Campionilor, Neymar s-a operat şi a plecat în Brazilia, de unde a anunţat că nu mai evolua pentru francezi în acest sezon, din cauza accidentării respective. Cel mai scump jucător transferat vreodată va reveni pe gazon în Rusia, la Campionatul Mondial.

loading...

Comments are closed.