Editoriale

Opinia unui moldovean stabilit în Marea Britanie: Maia Sandu a devenit un simbol al minciunii politice!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu a devenit un simbol al minciunii politice şi o emanație de propagandă obraznică.

Doamna Sandu, fecioara moştenitoare de drept a PLDM-ului, a minat câmpul politic moldovenesc cu o nouă minciună.

„FMI este nemulțumit de activitatea guvernului de la Chişinău”. În realitate lucrurile stau cu totul diferit față de cuvânturile populiste ale Maiei Sandu. Reprezentantul FMI de la Chişinău a dezmințit cele spuse de lidera PAS şi a declarat că FMI este gata în continuare să ofere suport economic pentru dezvoltarea R.Moldova.

Trebuie să amintim că nu este pentru prima dată când Maia Sandu se foloseşte de numele unor organizații politice internaționale în scopuri meschine de a induce societatea pe o pistă falsă.

Pentru prima dată Maia Sandu a scris nişte scrisori anti-statele celor de la FMI prin care îi implora să oprească orice colaborare economică cu guvernul de la Chişinău, iar în consecință statul să rămână fară resurse financiare de achitare a salariilor, pensiilor, plăților sociale, etc.

Toată activitatea politică a Maiei Sandu poate fi caracterizată prin două cuvinte: fake news.

Dezinformarea şi demagogia sunt principalele ideologii cu care operează doamna Sandu pentru a obține capital politic. Dumneaiei de mult timp nu mai pune accentul pe înaintarea unor ideii politice, economice şi sociale viabile, de durată, care să aibă o structură logică şi civilizată, dar se axează strict pe fabricarea ştirilor false cu scopul de provoca isterie şi a radicaliza societatea în extremis.

Maia Sandu este dornică de carne electorală şi mult sânge, iar isteria este un instrument perfect pentru a mutila gândirea electoratului moldovenesc şi a-l transforma într-un holop nenorocit. Rupturile diplomatice cu Occidentul ar reprezinta izolare internațională şi un pas înapoi în procesul de modernizare a R.Moldova, dar pentru Maia Sandu ar înseamna un pas considerabil de a câştiga profit politic.

autor: Teodor Bucătari 

loading...

Comments are closed.