OPINIE // În cursa pentru șefia municipiului Bălți, învingătoare va ieși Marina Tauber pentru că asta vorbesc cifrele

marina tauber, Partidul ȘOR susține că, Maia Sandu și Năstase sunt gata să declanșeze un război civil după alegeri, pas da acum, alegeri parlamentare 2018, 

Printr-o postare pe o rețea de socializare, bloggerul Dragoș Galbur susține că în turul doi pentru funcția de primar al municipiului Bălți, învingătoare va ieși candidata Partidului ȘOR, Marina Tauber, „pentru că asta vorbesc cifrele”. Totodată, acesta menționează că ironia rezultatului acestor alegeri este că Marina Tauber chiar va face treabă la Bălți.

„Vorbesc foarte serios. Cel puțin la capitolul infrastructură orașul se va transforma masiv spre bine(…) În rest, abțineți-vă, vă rog, de la a jigni bălțenii că au votat cum au votat. Nu uitați că la Chișinău ați ales un primar propus de Dodon. Ca să nu vă aduc aminte ce primari ați ales în ultimele decenii. Dacă pricepeți măcar o boabă în politică, trebuie să înțelegeți că așa votează omul ignorat, supărat și uitat de puterea oamenilor buni de la Chișinău”, a scris Galbur.

În același timp, Galbur este de părerea că procentajul mare al Marinei Tauber se datorează enorm și lui Renato Usatîi, care s-a dezis de propriul viceprimar Grigorișin.

„Votanții acestuia s-au împărțit în 2 categorii, care au rămas totuși cu Grigorișin și care au devenit indeciși. Marina a știut cum să-i absoarbă pe cei indeciși”, relatează Galbur.

La fel, bloggerul accentuează că Partidul Acțiune și Solidaritate, ar fi dat-o în bară la Bălți odată ce au decis să insiste cu candidatura lui Boris Marcoci, „care candidează a suta oară la primărie și a suta oară eșuează”.

La final, acesta a ținut să-l citeze pe deputatul PAS, Oazu Nantoi, care spunea cândva:

„Dacă aș deveni președinte al Republicii Moldova, prima țară pe care aș vizita-o ar fi Republica Moldova”. Păcat că nu le-o spune astăzi superiorilor din partid”, a conchis Galbur.

De precizat că, într-un video postat astăzi pe Facebook, Marina Tauber s-a arătat încrezătoarea în victoria sa.

„Această victorie nu este a Partidului ŞOR sau a Marinei Tauber, dar a municipiului Bălţi. Aştept cu nerăbdare să bem împreună şampanie”.

Marina Tauber a mai spus că arde de nerăbdare să se mute la Bălți.

„Este victoria binelui asupra răului. Este victoria lucrurilor bune asupra celor rele. Cred că vom fi în continuare împreună, sunt gata pentru asta. Abia aştept să mă mut cu traiul aici, în Bălţi”.

Turul doi se va desfășura în data de 5 decembrie.

Total
0
Shares
Total
0
Share