Opinie: Liderul PPDA trebuie să ofere șansa altcuiva să salveze formațiunea

Andrei Năstase, MAI, ministrul de interne, ACUM, Platforma DA, vicepremier, PPDA, Maia Sandu, Igor Dodon, politia, IGP, INP

Liderul PPD, Andrei Năstase, ar trebuie să își revadă comportamentul public și chiar eficiența managerială, pentru a rămâne pe linia de plutire în politica moldovenească. Opinia aparține directorului Intellect Group Ian Lisnevschi și a fost exprimată într-un articol publicat de portalul Hotnews.

Lisnevschi a fost solicitat de jurnaliștii portalului 24h.md, să comenteze ultimele sondaje de opinii, în care Năstase este în criză de popularitate, iar acest fapt afectează și formațiunea din care face parte.

Alte cifre care confirmă apropiata reconfigurare a peisajului politic local sunt cele care reflectă intențiile de vot pe partide. Și aici PPDA a dlui Năstase cu 4.6% din intenții de vot se înregistrează practic în lista partidelor extra-parlamentare. PPDA pierde în fața Partidului Nostru (5.7%), PDM (7.5%) și chiar a Partidului Șor (5.9%)”, constată Ian Lisnevschi.

Acesta îi recomandă liderului PPDA să renunțe la funcția de președinte al partidului, pentru a-și salva formațiunea.

Ținând cont de faptul că președintele PPDA este și un factor executiv important dar partidul pierde încrederea, probabil dl Năstase ar putea lua in calcul renunțarea la calitatea de președinte de partid. Pentru a oferi șansa unui președinte nou să salveze formațiunea și să o păstreze în lista celor parlamentare”, conchide directorul Intellect Group.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share