Editoriale

Opinie: Nivelul de cultură al unui bărbat se măsoară în atitudinea lui față de o femeie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sunt bărbați blonzi cu ochi albaștri și bruneți cu ochi căprui. Sunt bărbați bogați și bărbați mai săraci. Fiecare își asumă caracterul, statutul și numele pe care îl are. O femeie deșteaptă nu va căuta să facă diferența după aceste trăsături. Firește, unele vor aprecia blonzii și altele bruneții, dar asta nicidecum nu va înfluența momentul când ea va alege un bărbat pentru toată viața. În primul rând pentru că se vor alege reciproc și apoi pentru că sunt cu totul alte motive să alegi pe cineva.

O femeie, cât de îndrăgostită ar fi, va dori să simtă și altceva pe lângă fluturi în stomac. Va căuta siguranță la un bărbat, acel sentiment de încredere, convingerea că el e omul ei, că va putea avea grijă de ea oricând. Apoi, ea va dori la rândul ei să aibă grijă de partener, să susțină. O femeie va alege bărbatul care nu se lasă ales, care cucerește, care este atent, bun și cu o doză de nebunie, cu atitudine.
 
Atitudinea face diferența. Dacă ești corect față de o femeie, ea va fi corectă față de tine. Excludem din start femeile care se folosesc de bărbați și cele alintate sau cu un grad de autoapreciere la cote incredibile. Ele nu vor înțelege când e pasiune și când e dragoste. În rest, femeile aleg bărbați cu atitudine și bărbații aleg femei cu atitudine.
 
E un fel de „contract” încheiat între doi oameni, care știu că, dacă vor oferi mai mult, vor iubi mai mult și vor avea atitudine corectă, vor fi pur și simplu fericiți împreună. Un bărbat care știe asta va veni pregătit într-o relație, va respecta și va iubi femeia și-i va oferi siguranța care leagă toate lucrurile. El va aprecia când ea e devotată, când trăiește cu fiecare emoție dragostea lor.
 
Până la urmă atitudinea corectă a unui bărbat față de femeia lui vine din atitudinea corectă față de toate femeile din viața lui. Fie mamă, soră, prietenă, foste. Până și în dragoste este un nivel de cultură și el se numește atitudine.
autor: Eugenia Popescu 
loading...

Comments are closed.