Opinie: Nu te încurca cu o femeie inteligentă!

horoscop, Top 3 zodii de femei de care se tem bărbații, el si ea

Serios, nu te încurca cu o femeie inteligentă! Cu o femeie inteligentă nu vei putea merge în fiecare weekend în cluburi, să dansaţi, să vă îmbătaţi, ci te vei şi plimba prin parcuri, vei bea un ceai, un vin bun cu o muzică bună pe fundal, vei mai şi citi, vei mai şi vorbi chestii serioase. Chiar n-are loc să te încurci cu o astfel de femeie.

Pe o femeie inteligentă o vei vedea extrem de rar în public cu decoltee adânci, cu jumătate de fese pe lângă fustă, cu gesturi indecente. Ea se va dezbrăca doar în faţa ta, va fi vulgară doar în faţa ta şi nu te va face să te simţi mândru de formele ei în faţa prietenilor tăi. Păi, ce viaţă mai e asta dacă nu te poţi înfoia în faţa celor cu care bei bere?

Pe-o femeie inteligentă o vei putea minţi o singură dată. Nu vei putea avea aventuri, ci te va invita să o ai cu totul sau să o laşi cu totul – nu agreează jumătăţile de măsură ca altele. Ce farmec mai are viaţa dacă nu îi poţi spune că ai fost cu băieţii la bere sau că ai rămas peste program la job, când tu de fapt ai fost cu o alta?

Pe-o astfel de femeie vei fi nevoit să o respecţi şi nu vei putea să îi arăţi cine-i cocoşul în casă. Şi cât de greu este respectul ăsta, aşa-i? Cum să nu-i spui tu vreo două, să ştie că tu dai tonul la voi în casă? Dacă te încurci cu o femeie inteligentă, vei fi nevoit să suporţi zilnic ideea de egalitate, nu-ţi pierde şansa să poţi domina un trup şi un suflet. Pe bune, nu te încurca cu ea!

Nu te încurca cu o femeie inteligentă dacă nu îi poţi face faţă! Altfel, îţi doresc o astfel de femeie – merită aşteptarea, eşecurile, respectul şi toate eforturile tale.

sursa: Thediaryofadam

Total
0
Shares
Total
0
Share