Editoriale

Opinie: Un bărbat frumos găsești la orice colț; unul bun mai rar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Diferenţa dintre ăia frumoşi ce dau bine în ochii unei femei şi ăia care dau bine în sufletul unei femei este aceeaşi ca între autosatifacere şi sex. O fi plăcut şi lucrul manual, dar sexul este cu siguranţă mai bun.

Dacă vrei o femeie adevărată, atunci nu este suficient să fii doar frumos fizic. Dacă te bate fără drept de apel o carte de gramatică, mai ai pretenţia ca o astfel de femeie de care-ţi vorbesc să mai creadă că o poţi proteja? Fizicul combinat cu inteligenţă este ca un orgasm pentru femeile astea adevărate, pe când doar fizicul este un orgasm mimat.
 
Când eşti adevărat doar pe exterior şi tu vrei o femeie adevărată este ca şi cum ai face un salt fără paraşută – când va termina femeia aia cu tine, te vor durea toate dacă vei mai respira. Nu te aventura într-o mare ce este prea adâncă pentru tine pentru că există toate şansele să te îneci încă de la mal – o minte de femeie antrenată, crede-mă că nu este ceva cu care vrei să ai de-a face când a ta este blegită.
 
Când eşti bărbat adevărat şi poţi să o fascinezi, poţi să îi pătrunzi dincolo de zidurile de gheaţă ălea groase, îi poţi înţelege umorul ori ironia, n-o vei face de rahat când veţi ieşi cu alţii în oraş şi n-o vei plictisi prea curând. Bărbatul adevărat ştie să domine şi să se lase dominat, să iubească şi să se lase iubit, să facă şi sex, şi dragoste, ştie s-o provoace pe femeia de lângă să-şi împingă limita.
 
Un bărbat frumos îşi ştie avantajul şi-l va folosi mereu, dar va plictisi repede – va fi expulzat din ţara femeii. Un bărbat adevărat îi ştie avantajele femeii şi ştie să le mânuiască astfel încât să-i rămână în pat, în minte, în suflet şi în viaţă. Unul frumos îi va vorbi despre tot ce poate fi, unul adevărat va fi ceea ce-şi doreşte orice femeie.
 
P.S.: Să nu te mire când altul îţi va lua locul de lânga ea pe care ai uitat să-l mai încălzeşti. Vine iarna, prietene!
loading...

Comments are closed.