Opoziția de la Chișinău se ceartă pentru ajutorul românesc oferit Republicii Moldovei

După liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu și, respectiv, Andrei Năstase, încă un actor politic își asumă meritele ajutorului românesc pentru Moldova.

Este vorba despre Ana Guţu, vicepreședinte al Partidului Unității Naționale (PUN), care spune că avut şi ea o discuție cu premierul român Ludovic Orban, căruia i-a mulțumit pentru sprijin.

„Amintesc că acest ajutor frățesc al României este unul dezinteresat, completamente gratuit și nu implică nicio cheltuială din bugetul public al R. Moldova”, a declarat Ana Guțu.

Şi lidera PAS, Maia Sandu, a fost acuzată anterior că îşi atribuie meritele altora pentru ajutorul acordat de România Republicii Moldova, în perioada pandemiei de coronavirus.

Într-o postare pe Facebook, deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu a taxat-o pe Sandu şi a acuzat-o de faptul că manipulează opinia publică: „Constat cu regret că unii nu au rezistat acestei tentații – de a manipula opinia publică. Că au prins la curaj în folosirea din gros a populismului, isterizarea societății și utilizarea acelorași instrumente ca și precedenții, cât și a actualilor”, a scris Inga Grigoriu.

Citește și: Protestul organizat de Partidul Nostru a eșuat

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share