Orașul Sângerei intră în carantină începând de astăzi

Orașul Sângerei intră în carantină începând de astăzi. O decizie în acest sens a fost adoptată de Comisia Situații Excepționale din Sângerei. Se întâmplă după ce o femeie de 59 de ani, revenită recent din Marea Britanie, a fost testată pozitiv pentru noul tip de coronavirus.

Potrivit unui document publicat pe rețelele de socializare de primarul localității, Arcadie Covaliov, măsura va rămâne în vigoare până pe 1 aprilie. Astfel, deplasarea cetățenilor, mai ales a minorilor, după ora 22:00 va fi limitată.

Totodată, la intrarea și la ieșirea din localitate vor activa două puncte de control. Acestea vor permite accesul doar a persoanelor care au necesități stricte de a efectua cumpărături sau de a se adresa la Agenția Servicii Publice. Ordinea publică va fi asigurată de polițiști și carabinieri.

Amintim că, astăzi, Deschide.MD scria că în orașul Sângerei a fost confirmat un caz de infectare cu noul tip de coronavirus. Este vorba despre o femeie de 59 de ani, revenită pe 16 martie din Marea Britanie.

Precizăm că, potrivit datelor oficiale, în orașul Sângerei locuiesc peste 12 mii de cetățeni.

Citește și: Polițiștii au depistat mai multe cazuri de comercializare ilegală a soluțiilor dezinfectante și măștilor medicinale

Total
0
Shares
Total
0
Share