Orbită de gelozie, o femeie din Brazilia și-a stropit soțul cu alcool și i-a dat foc

Gelozie dusă la extrem. O femeie și-a ucis soțul după ce l-a stropit cu alcool, apoi a folosit o brichetă ca să-i dea foc. Femeia, orbită de gelozie, scrie Observatornews.ro

Ana Maria Paixao, din Brazilia, a mărturisit actul șocant, care a dus la moartea lui Andre Luiz de Amorim Chapeta. Bărbatul a murit din cauza arsurilor de gradul I, la patru zile după atacul de groază.

Femeia, orbită de gelozie

Poliția a confirmat că furia femeii a fost provocată din cauza „geloziei”, dar ea a fost eliberată la câteva ore după arestare, deoarece o instanță nu a decis încă asupra unei cereri de arestare preventivă a poliției.

„Ceea ce spune ea nu este ceea ce arată imaginile. În imagine apare victima stând pe un scaun. Ea sosește, aruncă lichidul și îi dă foc. Nu se afla în acel moment într-o situație vulnerabilă, nu se afla într-o situație în care să fie atacată iminent. Dimpotrivă, după cum am spus, el stătea și nu reprezenta niciun risc pentru integritatea ei fizică în acel moment”, a declarat poliția.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Getulio Vargas din Rio de Janeiro, unde a murit. Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini cu el acoperit cu bandaje, întins pe un pat de spital.

Total
0
Shares
Total
0
Share