Alte știri

Organizarea alegerilor parlamentare peste hotare, discutată cu Misiunea de Observare a Alegerilor a Biroului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Eugeniu Revenco, a discutat cu reprezentanții ODIHR despre organizarea peste hotare a alegerilor parlamentare anticipate din data de 11 iulie 2021.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Întrevederea a prilejuit un schimb de opinii cu privire la pregătirile către scrutinul parlamentar, fiind pus accentul, în mod special, pe organizarea alegerilor în străinătate. Interlocutorii au discutat de asemenea despre modalitățile practice de asigurare a unei bune desfășurări a alegerilor peste hotarele țării.

Diplomatul moldovean a informat interlocutorii despre rolul ministerului în procesul de constituire a birourilor și secțiilor de vot în străinătate, acțiunile de organizare care au fost întreprinse și coordonările care au loc prin intermediul misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova pentru deschiderea unui număr corespunzător al secțiilor de votare.

loading...

Comments are closed.