Alte știri

Organizația sectorului PDM Buiucani are un nou președinte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Organizația sectorului PDM Buiucani are un nou președinte. În această funcție cu votul majorității membrilor a fost ales Valentin Crudu, fostul vicepreședinte al Organizației municipale de sector.

Prezent la ședința activului organizației, Pavel Filip l-a felicitat pe noul președinte cu ocazia alegerii în funcție, menționând că PDM mizează pe implicarea și profesionalismul său. „Am prezentat astăzi Planul de țară „MOLDOVA ALTFEL”. Suntem unicul partid care a venit cu un plan concret pentru a scoate țara din criză și blocaj. Ne dorim să promovăm o politică sinceră, axată pe grijile și nevoile oamenilor. Partidul Democrat din Moldova este partidul care a făcut lucruri concrete pentru cetățeni, care are oameni cu pregătirea și experiența necesară pentru a conduce și administra o țară. Vom munci în continuare pentru a aduce bunăstare oamenilor noștri”, a declarat Pavel Filip.

Valentin Crudu a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a spus că va face tot pentru a consolidași mai mult echipa sectorului Buiucani al capitalei și a continua realizarea faptelor concrete pentru locuitorii municipiului Chișinău.

loading...

Comments are closed.