Alte știri

Organizația Tineretului Democrat din Moldova are un nou președinte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Organizația Tineretului Democrat din Moldova are un nou președinte. În această funcție a fost ales Vadim Jora, fost vicepreședinte al organizației, care a activat în cadrul partidului timp de aproape un deceniu. Candidatura sa a fost votată unanim la cel de-al IV Congres al Tineretului Democrat.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În condițiile pandemiei, pentru a nu depăși numărul de 50 de participanți în sală, evenimentul a avut loc concomitent în 6 locații diferite, conectate online.

Președintele PDM , Pavel Filip, l-a felicitat pe nou președinte cu alegerea sa în funcția și ia îndemnat pe tineri să fie activi, să vină cu idei și să nu renunțe niciodată la ceea ce își propun. „ Nu mai așteptați ca alții să vă spună că voi sunteți viitorul. Fiți prezentul. ”ÎNDRĂZNEȘTE”: acesta este noul slogan al Tineretului Democrat. Îndrăzniți. Veniți cu idei, veniți cu propuneri, cu inițiative. Puneți întrebări și acționați fără frică. Încercați, greșiți, mai încercați, dar nu renunțați. Istoria nu este despre oameni care au renunțat, istoria este despre oameni care au reușit”, a declarat Pavel Filip.

Liderul democrat a precizat că responsabilitatea, corectitudinea, munca, respectul și generozitatea sunt pilonii de care trebuie să se ghideze tinerii.

Noul președinte al Tineretului Democrat a mulțumit colegilor pentru onoarea acordată și i-a asigurat că va munci cu multă dăruire pentru ca vocea tinerilor să fie auzită și aceștia să reușească să schimbe lucrurile în bine atât în politică, cât și în societate.

În cadrul Congresului, în calitate de Secretar General al TD fost ales Artiom Gușan. De asemenea, au fost aleși vicepreședinții organizației și membrii Biroului politic. La final, a fost aprobată rezoluția Congresului.

loading...

Comments are closed.