Social

Orhei pe ultima sută de metri până la deschiderea Târgului de Crăciun. Se pregătesc surprize de proporții

Pinterest LinkedIn Tumblr

Orașul Orhei își reconfirmă și în acest an statutul de capitală a sărbătorilor de iarnă. După orășelul mirific din centrul Orheiului, inaugurat la 7 decembrie, oamenii sunt în așteptarea unei alte surprize de proporții – Târgul de Crăciun, care își va deschide larg porțile la OrheiLand în data de 21 decembrie, ora 17:00.

Sâmbătă, Orheiul se va transforma, oficial, în capitala sărbătorilor de iarnă. Cel mai mare Târg de Crăciun va fi inaugurat în parcul de distracții OrheiLand, care își va deschide larg porțile pentru vizitatori. Deocamdată, în cel mai mare parc cultural-familial din țară se desfășoară ultimele lucrări de pregătire pentru sezonul de iarnă.

Potrivit TVC.md , orheienii așteaptă cu nerăbdare acest eveniment.

„Acesta este cel mai frumos loc din Orhei.”

„Perioada sărbătorilor de iarnă lumea vrea sărbătoare, veselie și cred că acesta este un moment frumos.”

Citește și: (video) TOTUL GRATUIT! Cel mai tare Târg de Crăciun din Moldova se deschide la Orhei

Executarea lucrărilor pentru grandiosul eveniment este monitorizată de către autoritățile din Orhei. Edilul municipiului, Pavel Verejanu susține că, deja a devenit o tradiție ca parcul OrheiLand să-și surprindă vizitatorii. Nu va fi excepție nici sărbătoarea de sâmbătă.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: „Ca de obicei, vor fi multe distracții și toate gratuite, mă refer la 4 pârtii de săniuș, este un patinoar. Avem anul acesta și o surpriză pentru toți moldovenii, avem în ospeție circul din Italia.”

O altă surpriză de proporții va fi circul italian „Bonaccini”. Trupa, formată din 20 de artiști din Italia, Spania și România vor prezenta show-uri, acrobații și trucuri incredibile.

JURGEN BONACCINI, directorul circului „Bonaccini”: „Am adus pentru prima dată ”mașina transformer” care este o mașină adevărată și se transformă în robot în Bambulbi, este roata morții care este o atracție foarte frumoasă și care a făcut un succes bun în alte țări din Europa.”

Directorul circului nu a divulgat toate secretele, însă a menționat că evoluția artiștilor va fi pe placul tuturor, indiferent de vârstă. De asemenea, pe vizitatori îi așteaptă tobogane, carusele și multe alte atracții pentru cei mici și cei mari, dar și un patinoar imens cu o suprafață de 800 metri pătrați.

IGOR DRUȚĂ, administratorul parcului OrheiLand: „Acum se fac verificări la toate atracțiile, inclusiv și la cele de vară. Aș vrea să menționez că la Roller Coaster, la carusele, la autodrom, la toate atracțiile se fac verificările pentru a funcționa pe perioada de iarnă.”

Atmosfera de basm ce va domina în OrheiLand va putea fi admirată de pe un „Roller coaster”. Iar în câteva zeci de căsuțe special amenajate, vizitatorii Târgului de Crăciun, care va activa până la sfârșitul lui februarie, vizitatorii vor putea cumpăra tot felul de bunătăți la preţ redus. Organizatorii Târgului de Crăciun îi invită pe toți doritorii să petreacă cu familiile lor o seară de neuitat la OrheiLand.

Evenimentul va avea loc la 21 decembrie, cu începere de la 17-00.

 

loading...

Comments are closed.